Corona

Wat kan u verwachten van Indufarm?

Hoe gaan wij met deze situatie om? Langs deze weg willen we u informeren over onze maatregelen die wij in deze periode hebben voorzien om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te vermijden. Deze gezondheid van ons personeel en de klant is van het grootste belang, en wij volgen de adviezen van de overheid nauwgezet.

Eén ding is zeker: wij blijven u bijstaan in deze periode. Indufarm maakt als toeleverancier voor de veehouderij deel uit van een essentiële schakel in onze samenleving. Wij willen u ook in deze tijden van dienst zijn. Vermits wij heel wat vragen krijgen over deze kwestie, lijsten wij hieronder enkele belangrijke en veelgestelde vragen op:

1. Hoe wordt de veiligheid op de werkvloer gegarandeerd?

Antwoord: de commerciële binnendienst, buitendienst, marketing en boekhouding werken van thuis uit, dit om jullie op een veilige manier onze diensten te verlenen. De collega’s die wel op locatie blijven doorwerken, zoals het personeel in het magazijn, ontsmetten meermaals per dag de handen. Daarnaast ontsmetten we ook het werkmateriaal, zoals toetsenborden, heftrucks... Vervolgens hanteren wij op de werkvloer en in de eetruimte de afstand van 1,5 m.

2. Kunnen wij eenvoudig bestellingen plaatsen?

Antwoord: alles gaat volledig door. de commerciële binnendienst en de adviseurs leggen de focus op de telefonische en e-mailverkoop van de producten binnen onze 6 divisies. U kan uiteraard ook met behulp van inloggegevens bestellingen blijven doorvoeren. Bestel alvast tijdig zodat wij alles op tijd kunnen leveren.

3. Zijn alle producten beschikbaar?

Antwoord: alle producten blijven tot nader order beschikbaar, met uitsluiting van de mondmaskers en disposables (zoals wegwerphandschoenen). Onze handspray kan nog steeds besteld worden zolang de voorraad strekt. Dat is afhankelijk van moment tot moment. Door de grote vraag is het mogelijk dat het aanbod op bepaalde momenten ontoereikend is. We kunnen enkel handelen volgens beschikbaarheid van de grondstoffen om de handspray te verdelen. Alvast bedankt voor uw begrip.

4. Zijn er specifieke regelingen of belemmeringen voor het transport?

Antwoord:

  • wat betreft de veiligheid voor u en het personeel: onze producten worden ontsmet vooraleer ze vertrekken met het transport. Onze chauffeur draagt een mondmasker en handschoenen, houdt afstand en vermijdt contact met de klant om mogelijke contaminatie te voorkomen.
  • Wat betreft uw bestelling: de leveringen zullen doorgaan zoals gepland, maar de snelheid van de levering kan soms afwijken door de grote vraag naar bepaalde producten. Wij doen ons uiterste best om continuïteit te garanderen. Communiceer gerust met ons over de specifieke leveringsdatum van uw bestelling, wij staan u graag te woord met meer informatie omtrent uw order.
     

Ten slotte wensen wij iedereen veel kracht toe in deze moeilijke periode.

Indufarm nv

 

Voor vragen kan u steeds bij ons terecht op +32-51-624245, of via info@indufarm.com